Ольга Фреймут мало не зірвала концерт Ірини Федишин

Новини 06 Грудня 2017

Українська співачка Ірина Федишин знову потрапила під загрозу зриву концерту. Інцидент трапився у Вінниці, де артистка перебувала на гастролях свого всеукраїнського туру.

Охоронці мало не зупинили концерт, через дівчину, яка вибігла на сцену в повністю скопійованому вбранні зі співачкою. Підбігаючи ззаду вона почала стрибати з квітами, тим самим здійснивши провокацію для охорони і дуже налякала Ірину Федишин.

Нагадаємо, НА ІРИНУ ФЕДИШИН БУЛО СКОЄНО НАПАД!

Пізніше, Ірина Федишин впізнала у своєму двійнику відому телеведучу Ольгу Фреймут, яка почала танцювати та прокричала в мікрофон: «Вінниця тебе любить!». Протанцювавши половину пісні з Іриною, Ольга пішла зі сцени. Після чого, співачка пояснила, що на концерті тривають зйомки для Нового Каналу. Сама артистка зізналась, що знала про те, що Оля має появитись на сцені, але зовсім не таким чином. Така дивна поява дещо збентежила Ірину.

Проте, вечір виявився дуже теплим та емоційним. Глядачі гарно приймали співачку, у залі з’являлися плакати з назвами “не дамо чужим устам тебе цілувати”, “Іра ти крутіша за Винника”. Та найбільше співачку розсмішив напис “Іра народи мені сина”, на який співачка віджартувалася, що у неї вже є два синочка і їй потрібна донечка!!!