Нова артистка MONATIK Corporation Nino Basilaya презентує дебютний кліп “Словно цветы” (прем’єра відео)

Новини 09 Жовтня 2020

В мережі відбувся реліз дебютного відео нової артистки музичної корпорації MONATIK – Nino Basilaya.

“Словно цветы” – перша композиція творчого шляху Nino Basilaya, яка увійде в її сольний ЕР. Інді-поп артистка поєднує в собі приголомшливі вокальні дані, неповторний тембр голосу, почуття стилю і свіже, нове прочитання музики. Характерна риса дебютної роботи Nino Basilaya – щирість, душевність, відкритість, які притаманні і самій артистці.

Зйомки кліпу Nino Basilaya “Словно цветы” відбулися в настільки знаковому для команди MONATIK місті – Одесі (саме тут продюсер артистки зняв, що стали легендарними, кліпи “Кружит”, “Vitamin D”). Режисером відео виступила Таню Муінне, відома своєю співпрацею з MONATIK, ROSALIA і Кеті Перрі.

Nino Basilaya: “Моя музична подорож починається прямо зараз. Я тягнуся до сонця”.

Головним героєм нового кліпу Nino Basilaya став модель Василь Піменов, що знявся в рекламній кампанії Hugo Boss, а його друг, за сюжетом кліпу, Оу Влад брав участь в показі світового модного бренду Vetements.

У такому юному віці Nino Basilaya встигла підкорити серця мільйонів телеглядачів талант-шоу, в яких брала участь, також артистка дебютувала в якості актриси популярного молодіжного серіалу “Школа”. Роком пізніше Nino Basilaya виступила на легендарному стадіоні шоу MONATIK “LOVE IT ритм”, де постала перед 60-тисячною та аудиторією вже самостійним артистом.

MONATIK, продюсер артистки:

Перші надії …

Перша закоханість …

Немов перші квіти …Ніно.

Як же я тобою пишаюся !!!

Я пам’ятаю тебе 11-річною дівчиною, що перемагає в танцювальних та вокальних конкурсах. Таку талановиту і геніальну. Минуло не так багато часу, але ти виросла так швидко, немов квіти … Ти квіти нашої команди !!! Квітни не поспішаючи, розквітай кожну секунду !!! Чесно зізнаюся, у мене таке відчуття, що у моєї дочки сьогодні прем’єра. Переживаю несказанно, так мені хочеться, щоб у тебе все вдалося! Ти розумниця і, безумовно, приклад для наслідування! Нехай квіти проростають! Завжди поруч #WithLoveAndFlowersN N .І нехай квітами, найкрасивішими, буде укритий наш шлях …Нехай найщасливішими на цьому світі …Такими, немов я і ти …такими яскравими, живими, ігнорують натяки порожнечі …Такими …які, ну, просто неможливо не помітити …Такими, немов я і ти …Квіти …Які, немов завжди так знехотя, але так стрімко …дорослішають діти …

Made With Love And Flowers