NAVKA презентувала love-story на пісню “Ой у вишневому саду”

Новини 27 Липня 2020

Найтанцювальніша співачка NAVKA запустила масштабний проект “Україна в піснях”. Співачка продовжує подорожувати Україною та знімати кліпи на українські народні пісні.

Наступна історія відзнята на пісню “Ой у вишневому саду”.Сюжет кліпу показує сучасну історію кохання двох молодих людей, які знаходяться на піку своїх стосунків, вони забезпечені, живуть для себе та мають красиве життя. Але хлопець маючи все, обирає не “лакшері” життя. Він як справжній чоловік, обирає захищати свою країну, людей та свою кохану, хоча їй і тяжко це сприйняти.

“Цей кліп був відзнятий у Львові. Але він не має прив’язки до місця, бо Львів це і так відоме місто, це відео про справжні емоції. Гарні вулиці, схід сонця, дахи, кафе, авто на трасі та прекрасний бренд одягу Гойра, який так гармонійно вписався у картинку кліпу” – поділилась NAVKA.Цей кліп буде зовсім не схожий по формату на інші кліпи проекту “Україна в піснях”. Заради зйомок та вдалого кадру співачці довелось посваритись з продюсером відео-продакшину”.

По задуму режисерів в кліп була потрібна сцена з конфліктом між головними героями: NAVKA і актором Іваном. Оскільки потрібно було зняти саме справжню, а не награну емоцію роздратування і розпачу одночасно, вирішили не попереджати NAVKA ні про сценарій, ні про те, що її будуть послідовно виводити з себе під час зйомок.

Нагадуємо, кожного понеділка NAVKA презентує новий кліп проекту “Україна в піснях”.