Найромантичніші історії кохання зірок шоу-бізнесу

Новини 14 Лютого 2018

Сьогодні практично в кожному куточку світу відзначають найромантичніше свято – День святого Валентина. У цей день хочеться говорити про кохання, романтику та найніжніші почуття.

Читайте про найнетиповіші історії знайомства та шалене кохання наших зірок.

Оля та Вадим Полякові

Чоловік Олі Полякової Вадим закохався в неї з першого погляду. Відтоді подружжя разом та виховують двох доньок. Співачку запросили виступити на благодійному вечорі, але вона дуже здивувалась, коли замість хворих діток з кардіологічного центру побачила тридцятирічних мужчин у дорогих костюмах. У відповідь на такий “сюрприз” вона відмовилася виходити на сцену. Щоб вирішити непорозуміння, в гримерку прийшов Вадим, все пояснив і, як справжній дипломат, залагодив конфлікт. Проте, це був не єдиний незабутній момент в той вечір. Під час виступу почалась гроза з блискавками.

Сергій та Сніжана Бабкіни

Про їхню історію кохання можна слухати вічно. Познайомились Сергій та Сніжана в театрі. Сергій одразу ж запам’ятав її очі і погляд з якого, власне, все і почалося. Потім Сніжана бачила сон, який повторювався одинадцять днів поспіль. Один і той самий сон. Локації у кожному сні були різні, але завжди на першому плані стояв “хтось” і простягав руку, пропонуючи йти з ним. Вона давала руку, вони сідали у човен або йшли до величезного дубу у глухому степу, чи йшли у величезний недобудований будинок і т.д. Так тривало 11 ночей поспіль. П’ять місяців вони зустрічалися, після чого вирішили потайки повінчатися. Повінчалися, а розлучилися зі своїми попередніми чоловіком та жінкою і через рік офіційно узаконили свої стосунки.

Світлана Тарабарова та Олексій Бондар

Їхнє знайомство – це дуже цікава історія. Якось з подругами Світлана відпочивала в Одесі, гуляли вулицями, заходили в кафе. Та одного дня Світлані прийшла СМС з незнайомого номера, спочатку їй стало трошки страшно, але все ж вона вирішила відповісти, тому що і сама дівчина ризикова. Дуже швидко у них зав’язалася розмова, хоча Світлана навіть не питала хто це, та й імені його не знала, але завжди з нетерпінням чекала від нього СМС. Та зовсім скоро стосунки переросли у щось набагато більше, а згодом вони одружились.