Музичний проект KLER презентував «Особливе» lyric-видео!

Новини 31 Січня 2019

Музичний проект KLER порадував новим відео на україномовну пісню «Особливий». Яскраве, самобутне та незвичайне відео вже з‘явилося в мережі. Завдяки творчим ідеям режисера Христини Зінчук пісня KLER заграла новими фарбами, і саме їх глядач бачить на екрані під час перегляду. Співачка предстала в «хайповому» тінейджерському вигляді, що повинна оцінити українська молодь. Відео знімалося в рідному Києві на декількох локаціях в різний час.

– Я щаслива, що у нас вийшло зняти таку відеороботу. Мені дуже близький стиль хіп-хоп, так як я з дитинства обожнюю танцювати і люблю оверсайз. Ще я без розуму від графіті! У нас вийшла намальована «вулична студія», в якій була справжня творча обстановка з колонками і текстом пісні! Навіть трубач на фоні підігрує! Це приголомшливо! І так само дуже символічно «залишити слід» після себе, свого роду послання! Всі ми народжені особливими! Народжені бути щасливими! Вся наша творча команда дуже старалася! Приємного перегляду! – поділилася KLER.

Нагадаємо, що пісня KLER «Особливий» вже ротується на українських радіостанціях, а кліп на неї ви можете подивитись на офіційному каналі KLER в YouTube та музичних телеканалах.