Медитація та сотні небесних ліхтарів у новому відеокліпі Сергія Бабкіна

Новини 07 Грудня 2018

Вперше за 2 роки співак, актор, тренер-переможець проекту «Голос країни-8» випустив сольний відеокліп на новий сингл із назвою «Дихай повільно».

Екранізував першу відеороботу з нового альбому Бабкіна «Музасфера» молодий режисер Ярослав Коротков. Для цього знадобилось 20 годин безперервної роботи, близько 40 людей на майданчику, 16 тонн води, команда альпіністів та піротехніків!

Зйомки відбувалися наприкінці листопада в одному павільйоні, але були розбиті на кілька локацій, серед яких величезний басейн із водою, спеціально сконструйована хмара та ціле «небо» з ліхтариків.

У відео Бабкін знаходить баланс між внутрішнім і зовнішнім: за допомогою медитації та деталей, що з’являються поруч. Сергій розповідає:

«Вже дуже близько зимові свята, а в цьому треку є те особливе тепло, ідеальне, щоб закутатись у плед, випити чогось гарячого і насолоджуватись моментом, забувши про метушню. Адже ми, люди, – енергетичні частинки великого вселенського потоку, зупинити який неможливо. Але можна спробувати витягнути себе з нього на 10 хвилин і з боку поспостерігати за тим, що відбувається з нами зараз, «дихати повільно». Про це і відео – помічати те, що знаходиться навколо і бути присутнім у моменті. Тут і зараз».

Нагадаємо, що Сергій Бабкін вперше за творчу кар’єру збере Палац «Україна», де масштабно презентує свій україномовний альбом «Музасфера».