Марія Яремчук презентує автобіографічний трек «До нестями»

Новини 03 Листопада 2017

Відома співачка поділилася особистою історією в новій танцювальній композиції

Репертуар Марії Яремчук вражає різноманітністю стилів і жанрів, а завжди різна виконавиця вміє здивувати своїх слухачів та глядачів. Після гучного успіху популярного сьогодні синглу «Ти в мені є», що протягом року після прем’єри знаходився у топах на радіо і телебаченні, ставши одним з найротованіших треків 2017-го, співачка презентує нову танцювальну композицію під назвою «До нестями».

Над піснею працювала незмінна творча команда. Автором слів та музики став талановитий композитор Михайло Клименко, саунд-продюсером виступив фронтмен гурту The Maneken Євген Філатов, який також створив аранжування для треку «Ти в мені є».

Нова композиція відображає особисті переживання Марії у пошуках «справжнього».

«До нестями» – це сторінка з біографії. Це синергія з моїм другом композитором Михайлом Клименко, який супертонко вловлює вібрації моєї душі і знає мої маленькі життєві драми. Одна з них – це мій крик свободи. Свободи від шаблонів і очікувань, і пошук справжнього в собі. А як відомо, коли ти полюбив себе такого як є – маєш шанс щоб тебе полюбив хтось іще. І така справжня любов, вона кружляє до нестями, – поділилася думками Яремчук.

У творчих планах співачки – зйомки кліпу на новий трек. Відео стане третьою спільною роботою Марії з відомим режисером Аланом Бадоєвим. Нагадаємо, попередній кліп Яремчук і Бадоєва на пісню «Ти в мені є» користується величезною популярністю, ставши однією з найуспішніших українських відеоновинок 2017 року.