LOOKINICH привіз із Туреччини спекотний літній кліп

Новини 29 Травня 2020

Український артист запрем’єрив відео на свій новий трек “Не болить”. Зйомки пройшли в Анталії, Кемері і Києві. А саму пісню LOOKINICH присвятив своїм складним і драматичним відносинам, які скінчилися два роки тому.

Режисер кліпу “Не болить” — Олена Шрамко, власниця продакшну Gulliver Cinema, на рахунку якої роботи із численними українськими артистами, популярними брендами і навіть Жераром Депардьє.

— Пісню “Не болить” я написав ще два роки тому, — згадує LOOKINICH. — У мене тільки закінчилися відносини, якими я дуже горів. Ця пісня прийшла в голову абсолютно спонтанно і була своєрідною мантрою, яка допомогла пройти процес розставання достойно.

Велика частина роботи над відео проводилася в Туреччині — в Анталії і Кемері — минулої осені.

— Було неймовірно жарко і ми дуже багато переміщалися на великі відстані, тому що потрібні нам локації знаходилися далеко одна від одної. Плавали на орендованій яхті, яка за словами її власників коштувала мільйон доларів, і порушували турецькі правила дорожнього руху, екстремально ганяючи на кабріолеті, — згадує артист. — Весь цей процес зайняв майже тиждень, а потім за добу до повернення додому у нас на місцевому ринку вкрали одну з сумок, в якій була майже половина відзнятого матеріалу.

Музикант стверджує, що спочатку він був у паніці, але потім вирішив не здаватися і дозняти частину матеріалу вже в рідному Києві.

— По поверненню в Україну ми переробляли сюжет, процес затягнувся і вирішено було випустити цей дуже літній кліп в кінці наступної весни. Зараз я розумію, що все це — на краще, Впевнений, зараз коли ми всі не маємо можливості подорожувати по-справжньому, багатьом буде цікаво подивитися на ці дивовижні місця яскравою і сонячної Туреччини хоча б на відео!

LOOKINICH (Святослав Лукинич) — український співак і сонграйтер, учасник проектів “Хочу до Меладзе”, “Голос Країни”, півфіналіст відбору на “Нову Хвилю”.