Курортний роман співачки Наталії Бучинської: прем’єра кліпу на пісню «Мій Ангел» песню «Мій Ангел»

Новини 15 Листопада 2017

 

Сьогодні в світ вийшла відео-робота на новий сингл народної артистки України Наталії Бучинської під назвою «Мій Ангел».

Запальною та танцювальною композицією «Мій Ангел» артистка заявляє про новий етап свого творчого шляху. Пісня зовсім не схожа на те, що співачка робила раніше. Тепер вона більш відверта, більш смілива та більш сучасна.

«За свій довгий творчий шлях я випустила достатньо велику кількість пісень, попрацювала із багатьма талановитими людьми. За мною закріпився образ певної дівчинки-україночки. Але час минає, люди змінюються, а разом із ними й їх інтереси та погляди на життя. Звісно ж змінилась і я. Моя сьогоднішня мета – через свою творчість нести образ сучасної української жінки – сильної, сміливої, рішучої та незалежної не від чого.Я прийняла рішення почати роботу над записом нового, зовсім іншого за характером, матеріалу. Коли я отримала цю пісню, одразу зрозуміла, що це «воно», моя пісня! Я її записала й миттєво відправилася знімати кліп» – зізнається співачка Наталія Бучинська.

Зйомки відбувались наприкінці літа й продовжувались два дні. Відео-кліп знімався у двох містах – в Парижі та Нормандії на березі Атлантичного океану. В кліпі на пісню «Мій Ангел» співачка предстала в новому несподіваному для себе відвертому образі.

Напередодні зими й холодів ця відео-робота дозволяє нам хоча б на чотири хвилини повернутися назад до літа – пору, коли нестерпно хочеться яскравих вражень, кохання та романтики. «Мій Ангел» саме про це.

«Ця історія про дівчину, яка вирішила відпочити від звичної буденної метушні та вирушила в невелике курортне містечко на березі океану. Вона ні на що не чекала, ні на що не сподівалася, але волею долі зустріла «його» – молодого, вродливого, чарівного. А спекотне літо, романтична атмосфера затишного містечка та запах океану зробили свою справу. Курортний роман… Думаю, багатьом з нас це відомо» – розповідає артистка Наталія Бучинська.

Також співачка повідомила, що на весну 2018 року вона готує великий концертний тур містами України. Окрім хітів, які вже полюбилися слухачеві, таких як: «Дівчина-Весна», «Моя Україна», «Грішна Любов» та інших, на глядачів очікує оновлена музична програма та масштабне шоу.