Куди піти цієї осені: топ концертів Києва

Новини 25 Вересня 2019

Багато хто вважає, що осінь – найсумніша пора року, коли на зміну сонячним дням приходять дощові, туманні будні. Аби не було сумно ми підготували підбірку найкрутіших концертів осені. Не сумуйте!

Оля Полякова

26 жовтня о 19:00 в Палаці спорту Оля Полякова ще раз представить київській публіці свій наймасштабніший проект “Королева ночі”. “Королева ночі”: масштабне і якісне шоу. За дві години концерту Полякова встигає змінити 11 образів від Попелюшки до коханки, що кається. Програма складається з нових пісень “Звонила”, “Семирамида”, “Мадонна” та ін. Над створенням шоу працює 700 чоловік, було зшито 193 костюма і замовлено 257 тонн світлового обладнання з Європи.

Квитки: https://concert.ua/uk/event/olja-poljakova 

TAYANNA

28 вересня фантастична TAYANNA виступить з великим сольним концертом у столичному Caribbean Club Concert-Hall. Співачка представить нові пісні, а також виконає улюблені усіма хіти: «Фантастична Жінка», «Шкода», «Леля», «Як плакала вона» та інші.

Квитки: https://concert.ua/uk/event/tayanna 

Нагадуємо, нещодавно TAYANNA презентувала трек “Мурашки”.

Сергій Бабкін

Не пропусти масштабний сольний концерт Сергія Бабкіна у Києві! 27 жовтня у Жовтневому Палаці відбудеться великий сольний концерт неповторного Сергія Бабкіна! Усі ваші улюблені хіти та новинки від приголомшливого музиканта за один вечір.

Квитки: https://concert.ua/uk/event/sergey-babkin 

Сергій Бабкін презентував новий сингл “Єви і Адами”.

Роман Скорпіон

2 листопада у МЦКМ (Жовтневому палаці) справжній романтик та завидний холостяк Роман Скорпіон представить сольний концерт-сповідь «Моя». Захоплюючі постановки, тони декорацій та пісні, які не залишуть байдужим нікого. Ви повинні це побачити, щоб заспівати головні хіти разом з улюбленим виконавцем і поринути у світ справжньої щирості та любові.

Квитки: https://kiev.karabas.com/roman-skorpion-16

Роман Скорпіон – “П’яний”.

Jerry Heil

Українська музика ділиться на дві епохи: перша – до появи #ОХРАНА_ОТМЄНА і друга – після … Стань свідком нової музичної хвилі. Будь першими, хто почує дебютний альбом інтернет-сенсації, де кожна пісня справжній хіт. Не пропустіть, вже 4 жовтня у клубі Bel etage.

Квитки: https://bit.ly/jerry-heil 

Новинка! Jerry Heil презентувала кліп “Вільна каса”.

Артем Пивоваров

16 листопада Артем Пивоваров представить музичний екшн у київському клубі Atlas. Артист презентував відео у якому розкриває концепцію великого сольного концерту «Земной». Артем обіцяє, що це буде найвидовишніший концерт за всю його музичну кар’єру.

Квитки: https://kiev.karabas.com/artem-pivovarov

Олександр Пономарьов

16 листопада у ПК Україна відбудеться довгоочікувана подія – головний романтик країни Олександр Пономарьов представить нову концертну програму. Це видовищне дійство не залишить байдужим ані давніх цінителів, ані нових шанувальників артиста. Його композиторський талант, унікальний спів, елегантність і витончені манери заворожують.

Квитки: https://concert.ua/ru/event/oleksandr-ponomarov 

KADNAY

17 жовтня KADNAY знову підірвуть танцпол Caribbean Club своїм драйвовим, сексуальним і запальним шоу. Ні для кого не секрет, що унікальною і відмінною рисою колективу є їх LIVE-виступи. На цей раз артисти обіцяють ще більше експериментів і нової музики.

Квитки: https://concert.ua/uk/event/kadnay 

MamaRika

3 жовтня в “CaribbeanClub” відбудеться сольний концерт MamaRika. Її виступи – це не просто музика, це перш за все сильна емоція і шалений танцювальний драйв. На цей раз MamaRika здивує яскравим шоу і новим форматом. Потужний вокал, танцювальні біти, елементи хіп-хопу – все це MamaRika поєднує у музичний вибух, який змусить битися ваші серця у ритмі українського R’n’B.

Квитки: https://concert.ua/uk/event/mamarika

On I Ona

18 жовтня Олексій Мартиненко та Альона Жигарєва виконуватимуть пісні з альбому «Сторіз» у Caribbean club. Є Ona, і її зрозуміє будь-яка жінка, адже в кожної своя історія: від молодої дівчини, яка пережила нещасне кохання, до зрілої й успішної леді. On розповідає про чоловічу мудрість і біль втрати.

Квитки: https://caribbean.com.ua/ua/concert_hall_ua/on-i-ona-stories