Ірина Федишин з аншлагом виступила в Палаці «Україна»: подробиці шоу

Новини 03 Грудня 2018

Шоу «Білі троянди» Ірини Федишин, яке відбулося в Києві 27 листопада, зібрало повний Палац «Україна» і позначило новий рівень якості української музики. Співачка показала складне технічне шоу, виконала улюблені хіти публіки і представила пісні з нового альбому.

Ірина Федишин відразу задала правильний настрій своїм шанувальникам, виконавши хіт «Білі троянди». Для організації справжнього європейського шоу використали понад 50 тон обладнання, а для створення світлових ефектів було залучено одних з підрядників пісенного конкурсу «Євробачення». Команда підготувала для шанувальників нові декорації, світлове і відео шоу, а також костюми від провідних дизайнерів, нових образів співачки було шість. Кожен з них розкривав особливу грань Ірини. А ще глядачів чекали зіркові гості серед яких співачка Мята та BAKUN. Разом з саундпродюсером BAKUN, Ірина Федишин запалила аудиторію піснею «Просто танцюй», а також запрем’єрили спільний трек «Там де ти».

«Я щаслива! У мене є діти, чоловік, батьки, сім’я! У мене є Ви, мої глядачі! Тільки завдяки Вашій неймовірній любові, я відчуваю себе окриленою! Я можу ставити перед собою цілі і досягати їх завдяки вашій підтримці і любові! Дякую усім, хто був зі мною 27 листопада у Києві! Це була для мене ще одна вершина, до якої я довго йшла! І для мене важливо не просто шоу на концерті, а 4000 глядачів, які прийшли і чекали мене! Які співали і хвилювалися разом зі мною! Які дарували гарячі оплески, неймовірні квіти і не відпускали мене зі сцени!» – поділилась співачка у соц. мережах.

Варто зазначити, що цього року Київ перенасичений багатьма подіями, але шоу Ірини Федишин увійшло в топ-10 найочікуваніших концертів столиці.

Ті, хто не потрапив до Палацу «Україна», зможуть побачити телеверсію гранд-шоу «Білі троянди» на каналі «1 + 1» у грудні.