Євген Літвінкович презентував темпераментний та емоційний трек про кохання

Новини 20 Листопада 2020

Суперфіналіст шоу «Х-фактор» і «Україна має талант», співак Євген Літвінкович, презентував темпераментний та емоційний сингл «Охотница».

Невиправний романтик Євген Літвінкович продовжує розповідати свої любовні історії, викриваючи їх у піснях. Новий сингл «Охотница» – про пристрасне всепоглинаюче кохання, від якого намагаєшся втекти, але не в силах навіть встояти. Адже вона з твоєї мрії, а від її рухів адреналін зашкалює: зіниці розширюються, частішає серцебиття і тебе накриває лавиною почуттів. Незважаючи на те, що розум говорить: «Біжи», серце не може встояти перед мисливицею за чоловічими серцями.

«Кожен чоловік хоч раз у житті зустрічав таку «мисливицю». Почуття до неї завжди палкі та пристрасні, які доходять до фанатизму, а градус емоцій завжди зашкалює. Така любов виникає швидко й яскраво, але так само швидко ти згораєш в цій пристрасті. Добре, що після таких почуттів у мене залишаються хороші пісні », ділиться артист.

Романтична історія Літвінковича «від» і «до» наповнена палкими емоціями, а ритмічний приспів, що легко запам’ятовується, надовго засяде в головах і плейлистах слухачів.

До кінця року Євген Літвінкович обіцяє презентувати ще кілька синглів, а потім – повноцінний альбом, який стане основою концертного туру 2021.