Гурт Rumbero’s випустили перший альбом і соціальний проект «Карнавал для всіх»!

Новини 29 Листопада 2019

Єдиний латиноамериканський гурт в Україні «Rumbero’s» випускає свій перший альбом «Carnaval». До нього увійшли і вже давно улюблені шанувальниками треки, такі як Pasion і Mi Musica, і зовсім нові пісні, які можна буде почути вперше. Кожен з треків був написаний в різний час і навіяний різним настроєм, від легкого солодкого смутку до шалених запальних веселощів.

– Кожна пісня народжувалась по-різному: щось ми готували кілька років, а якісь писали за п’ять хвилин. Що найдивніше, всі вони народжувалися в різних місцях і при різних обставинах. Є трек, який був написаний мною, коли я приймав душ. Мені прийшов в голову легкий мотивчик, який згодом перетворився в одну з моїх улюблених пісень. А ще є трек, який був написаний після бурхливої ​​вечірки, так що наш альбом абсолютно різносторонній, яким і повинен бути справжній карнавал, – поділився Олег Серафін.

Але це ще не все!

Хто як не Rumbero’s асоціюється в Україні з карнавалом? Так, тепер карнавал і гарний настрій стає доступним для всіх! Солісти гурту організували соціальний проект «Карнавал для всіх», суть якого така: для гарного настрою і усмішок на обличчі не важливі ні вік, ні стать, ні соціальний стан людини. Rumbero’s організували фотопроект, в якому взяли участь 12 осіб з абсолютно різних сфер життя, відповідно 12 пісням в альбомі. Проводячи паралель між виходом альбому і соціальною акцією, всі учасники і солісти гурту знімалися в фарбах холі, які символізують вибух гарного настрою, бурю емоцій, тобто карнавал!

“У процесі підготовки до виходу альбому ми з командою сиділи і думали, чим би ще порадувати наших шанувальників, крім пісень. І нам прийшла в голову ідея зробити справжній соціальний проект. Я давно мрію провести в Києві карнавальну ходу, але поки це неможливо, ми вирішили показати, що гарний настрій і яскраві емоції можна подарувати в будь-який час будь-якій людині. Саме тому ми зібрали абсолютно різних людей, провели фотосесію, поговорили про життя, тим самим довівши, що все це доступно будь-кому, важливо тільки захотіти, а дарувати щастя не складно! Посміхайтеся один одному, робіть добро і даруйте тільки найяскравіший настрій, і все буде Карнавал!” – розповів Амадор Лопес.

Альбом гурту Rumbero’s “Carnaval” можна послухати на всіх музичних платформах. А соціальний проект подивитися і підтримати на офіційному каналі гурту Rumbero’s в YouTube!