«DZIDZIO Контрабас» двічі «прозвучав» під час звіту Держкіно як успішний фільм, що обійшовся без державної фінансової підтримки

Новини 15 Лютого 2018

Голова Держкіно Пилип Іллєнко, звітуючи 14 лютого в Укрінформі про результати діяльності за 2017 рік, під час свого виступу згадав фільм «DZIDZIO Контрабас». За словами Пилипа Іллєнка саме «DZIDZIO Контрабас» першим серед українських фільмів став рекордсменом, зібравши високий бокс-офіс, незважаючи на відсутність державної підтримки.

Відповідаючи на репліку письменника та сценариста Андрія Кокотюхи щодо коректності оцінки бокс-офісів українських фільмів, враховуючи фактичну затратність на виробництво фільмів та прибуток з них, Пилип Іллєнко ще раз підкреслив, що реально є тільки два фільми 2017 року, які повністю окупилися в українському прокаті, – це «DZIDZIO Контрабас» та «Свінгери».

Нагадаємо, що фільм «DZIDZIO Контрабас» доступний для перегляду на офіційному каналі DZIDZIO в YouTube. Український суперблокбастер набрав вже понад 3 млн переглядів, чим закріпив успіх і серед інтернет-глядачів!