Двічі на біс: Ірина Федишин колядувала у Києві

Новини 22 Січня 2018

Ірина Федишин з головним різдвяним шоу країни “Україна колядує” 2018 завітала до столиці.21 січня у Жовтневому палаці відбувся великий різдвяний концерт співачки, що перетворився на гранд-шоу.

Артистка презентувала колядки у сучасній обробці, а також улюблені хіти та нові пісні з фантастичними постановками номерів, масштабними декораціями, світловим шоу та колоритними костюмами. Практично кожна пісня супроводжувалася своєрідною театралізованою постановкою і співачка змінила сім нарядів. Був запланований не лише запис концерту, а й прямий ефір на 5-му каналі.

На жаль, не обійшлось без інцидентів. О 20:00 за планом почався концерт та разом з тим прямий ефір, але за декілька хвилин з невідомих причин відмовив центральний екран. Причина відмови виявилася дуже простою – невідомий прокрався за куліси і зіпсував два сигнальні кабелі. Завдяки швидкій та професійній реакції технічного персоналу буквально за 5 хвилин причину поломки було ліквідовано.Шоу Ірини Федишин фахівці вже давно визнали одним з найкращих різдвяних проектів в Україні. Над концертною програмою працювало відразу кілька режисерів-постановників, було задіяно понад 50 учасників шоу-балету.

Не залишила байдужим нікого колядка «Сумний святий вечір», виконанням якої Ірина розчулила весь зал.Та під великими враженнями залишились не тільки глядачі, які не хотіли відпускати Ірину зі сцени, а й співачка:

«Дякую Київ !!! Цього концерту давно чекала. Мрії збуваються! Це була мега подія у моїй творчості! Концерт у прямому ефірі і Ваша неймовірна підтримка. Люблю Вас! (Дякую мої прихильники та усім, хто протягом трьох місяців двічі побував на концертах у столиці)» – поділилась Ірина Федишин.

На цьому тур артистки «Україна колядує» не завершується, адже попереду ще понад 20 міст.