Без паніки: NAVKA одягнула героїв кліпу в маски

Новини 19 Березня 2020

Українська співачка NAVKA – автор хіта «Татанці», учасниця шоу Х-Фактор 10 презентувала новий кліп «Ми дівчата, ми такі». Так, які ми дівчата?

«Всі дівчата різні: «колючі, пухнасті, різної масті» і саме це я хотіла показати у своєму новому кліпі. Я зібрала понад 20 дівчат і запросила їх у свою історію, вони відкрились по-новому та побачили себе по-іншому. У цьому наша сила, бо кожна з нас унікальна».

Основу кліпу співачка відзняла у Португалії, саме це стало головною фішкою NAVKA. Зйомки кліпів вона планує у різних країнах світу, самотужки плануючи маршрути, підбираючи локації. Нову танцювальну історію підтримали топові танцюристи однієї з провідних студій України.

Крім товариства дівчат у кліпі знявся і топовий ТікТокер Дем’ян Заіко, який підкорився і навіть надягнув взуття на підборах.

«Для мене це був дуже цікавий досвід і я просто не втримався від такої кількості дівчат і підтримав їх своїм танцем на підборах, раніше такого ніколи не робив, а тепер це новий тренд у моєму ТікТок».

Це вже далеко не перша режисерська робота NAVKA. Співачка вдало поєднала яскраві мотиви, запальні танці та сучасний регітон, а також підняла важливу тему дівчат.

«Мені важливо було довести, що дівчина неймовірна у кожному своєму прояві, не важливо, яка в тебе вага, зріст, колір шкіри, волосся. Я хотіла відкрити дівчатам очі на «прекрасне у собі». Кожна дівчина унікальна і саме такою її має приймати і любити світ. Я за свободу займатись тим, що до душі!»