Артем Пивоваров випустив Не«Земний» вініл!

Новини 03 Червня 2020

Номінант на премію YUNA у категорії «Кращий виконавець» Артем Пивоваров випустив свій 4 – й альбом «Земной» на вініловій пластинці.

Це перший альбом, який Артем випустив в такому форматі, і про який довго мріяв. Пластинки були виготовлені в колаборації з видавництвом Vinyla Records, на синьому напівпрозорому важкому вінілі в Австрії. Перші 50 чоловік отримають пластинку з автографом артиста.

«Тепер це не просто слова. Тепер альбом «Земной» придбав новий вид – вініл. Мій перший альбом, який був випущений в такому форматі! І для мене, безумовно, це велика радість. «Земной» – це альбом про просте та важливе для світу та про світ. Альбом про єдність, свободу, любов та людях. Новий етап, нове життя, нове перевтілення. «Земной» – це подорож по світу. «Земной» – це дім. «Земной» – це первозданна любов» – поділився Артем Пивоваров.

Нагадаємо, 27 травня український артист та саунд – продюсер Артем Пивоваров спільно з україно – болівійською співачкою Michelle Andrade випустив перший спільний ремікс на треки «Дом» и «PROUD».