Артем КАЙ презентує нову відео роботу «Там, де ти»

Новини 07 Травня 2018

Український співак Артем КАЙ презентує нову відеороботу на сингл «Там, де ти», де розкриває подробиці особистого життя.

У кліпі розгорнута ідея зародження почуттів цілковито протилежних людей. Неначе «Інь» та «Ян», коли жіноче тягнеться до чоловічого, щоб розпочати бурхливий роман. Він – успішний бізнесмен з непохитними принципами та планами на майбутнє. Вона – вольова, незалежна та амбіційна жителька великого міста. У кожного з них власний ритм життя та мрії, які навряд чи б переплелися, проте стан речей змінює один єдиний випадок… Одна доленосна зустріч.

Героїнею майже автобіографічного кліпу стала співачка Lida LEE, окрім того до зйомок були залучені ще 7 акторів.

Однією з локацій музичної короткометражки став столичний хмарочос – як символ кохання, котре сягає неба. «Висота, як і закоханість, асоціюються в мене зі свободою, від якої перехоплює подих та прискорюється серцебиття. Сподіваюся, глядачі відчують ці емоції», – ділиться артист.

Ще одним знімальним майданчиком режисер кліпу Влад Разіховський обрав квартиру з незвичайними декораціями, де Артем повністю перевтілюється і піддається своїм почуттям.

«Мені було дуже незвично приміряти новий образ, але я досить швидко увійшов у роль успішного та непохитного бізнесмена. Проте кохання знову змусило нагадати мені того, ким я є на справді – романтичним та чуйним молодим чоловіком»