Анна Добриднєва зняла новий кліп на НСК «Олімпійський»

Новини 18 Вересня 2020

Відома співачка екранізувала свій новий хіт «Не отпускай», який став офіційним саундтреком міні-серіалу «Игра в судьбу»

Минулого тижня на телеканалі «Украина» відбулась прем’єра нової 4-серійної мелодрами «Игра в судьбу» виробництва компанії Artforms Production, офіційний саудтрек «Не отпускай» до якої написала співачка Анна Добриднєва, і вже презентувала його на всіх рейтингових радіостанціях країни. Всього лиш тиждень потому Добриднєва знову радує своїх прихильників – прем’єрою відеороботи на свій новий телехіт, до якого артистка включила кадри з вже улюбленого серіалу.

Варто сказати, що над фільмом «Игра в судьбу» працювала велика команда професіоналів і бути причетною до цієї кіномагії завжди приємно будь-якому артисту: режисер-постановник – Сергій Сторожев, оператор-постановник – Віталій Бредик, продюсери – Тетяна Гнєдаш, Ілона Гребенюк, Дар’я Орешкевич, Сергій Ухін, і ціла плеяда прекрасних акторів. 

Екранізацію свого кінохита «Не отпускай» Анна Добриднєва довірила режисеру Антону Гребенкіну і оператору В’ячеславу Мясищеву, з якими у минулому артистка успішно працювала над своїм кліпом на трек «Молоді». Так як головний герой телесеріалу – футболіст і всі його особисті життєві перипетії так чи інакше пов’язані зі спортивною кар’єрою, було вирішено організувати знімання на НСК «Олімпійський» – головній спортивній арені України. Саме про це легендарне поле мріє кожен футболіст і, звісно ж, головний герой фільму «Игра в судьбу».

– Наша команда дуже рада новій співпраці з Анною після цікавого й яскравого досвіду роботи над кліпом на трек «Молоді», – ділиться враженнями режисер Антон Гребенкін. Нова робота Добриднєвоїце лірична балада про складні любовні й життєві відносини, тому я прекрасно розумію творців серіалу «Игра в судьбу», які обрали саме цю пісню в якості саундтреку. Це потрапляння в десятку! Нам лиш залишалось візуально підкреслити всю драматургію пісні яскравими эмоціями артистки, її красою, ефектно підібраним образом та незвичайно енергетичною локацією, і дуже витончено й акуратно «привязати» все це до цікавої сюжетної лінії серіалу. Сподіваюся, що нам це вдалося. Велике спасибі Ані за довіру, – говорить режисер кліпу.

Анна Добриднєва залишилась дуже задоволеною результатом роботи над своїм новим відео на ліричну баладу «Не отпускай» і вдячна долі за ще один дотик своєї музичної творчості до світу кіно. 

Я дуже вірю в долю і її знаки, розповідає Анна Добриднєва. А тут ще й назва серіалу говорить сама за себе – “Игра в судьбу”. Я дуже рада новій співпраці зі світом кіно і рада, що мій новий трек «звучить» саме в цій телеісторії. Історії про кохання з перешкодами. Про шлях до своєї мрії. Про зраду й шляхетність. Я вдячна нашій команді. Всі так тонко відчули мою пісню, разібрались в переплетеннях доль головних героїв серіалу, і, в результаті, створили ще одне маленьке трьоххвилинне кіно. Це справжня магія! Я дуже сподіваюсь, що пісня «Не отпускай» вже живе у ваших плей-листах, а новий кліп скрасить вашу осінь і підтримає у скрутну хвилину. Головне, вірте в кохання й не відпускайте коханих людей з вашого серця, – говорить співачка.

Дивіться нову відеороботу Анни Добриднєвої на музичніх телеканалах країни та на YouTube: