Амадор Лопес змінив образ заради Beyoncé!

Новини 19 Липня 2019

Фронтмен єдиного латиноамериканського гурту в Україні «Rumbero’s» Амадор Лопес вперше за 16 років зважився на рішучий крок – зміну своєї зовнішності. І все це заради однієї з улюблених співачок артиста – Beyoncé.

Для участі в одному з топових шоу на ТБ відомий артист і хореограф збрив бороду, яка вже давно є його візитною карткою! Це стало справжнім експериментом, на який Амадор зважився заради того, щоб перевтілитися в образ світової зірки. Йому потрібно було навчитися ходити на підборах, надіти лосини, ну і, образ був би не завершеним, якщо б він залишився бородатим.

Для мене це було справжнім шоком, адже мене ніколи ніхто не бачив без бороди. Дуже багато років я ходив із щетиною і навіть сам забув, як я виглядаю без неї. Але заради цікавого проекту і любові свого глядача я зважився на це! Всі були в шоці, і я в тому числі! Дуже незвично! Але всі сказали, що мені так дуже добре, але чи залишуся я без бороди і далі, залежить від моїх улюблених шанувальників! Що скажете? – прокоментував Амадор Лопес.

Нещодавно Амадор Лопес та гурт Rumberos презентували новий кліп “Вона така”.