«Alter Ego»: інше «Я» Дениса Реконвальда

Новини 13 Грудня 2019

Сьогодні, 13 грудня, багатогранний артист Денис Реконвальд презентував новий довгоочікуваний трек із назвою «Alter Ego».

Трек «Alter Ego» символізує новий етап у творчості Дениса Реконвальд. «Alter Ego» увійде до нового альбому артиста, для написання якого він поїхав за тисячі кілометрів від дому. Ізолювавшись від зовнішнього світу та інтернету в горах, артист написав нові треки, в яких між рядків закладені особисті історії та переживання.

«Alter Ego» розкриває другу особу героя, справжню сутність, яка захована за маскою повсякденності, риси характеру, які не можна показувати в реальному житті. Адже, як і всім людям, йому є, що приховувати. У кожного є «Інше я». У рядках синглу Денис знаходить шлях до самого себе і повертається у стан гармонії.

«Пісню« Alter Ego» написав далеко від міської суєти. Я був практично відключений від зовнішнього світу, і в цій атмосфері були створені ще кілька пісень. Це новий етап творчості, в кожній композиції закладена моя особиста життєва історія. «Alter Ego» – це трек про хлопця, який відчужується від всіх і приймає себе в такому стані. Його альтер его робить неправильні вчинки, але це притаманно кожному», – ділиться Денис Реконвальд.

Новий етап у творчості, розпочавшись з Alter Ego, стане найяскравішим і відвертим – у нових піснях слухачі відкриють Дениса Реконвальда зовсім з іншого боку.