Zlata Ognevich потішила шанувальників виходом міні-альбому у свій день народження

Новини 25 Січня 2024

У свій день народження талановита артистка Zlata Ognevich порадувала своїх шанувальників виходом нового міні-альбому під назвою “Віддаю”. Цей EP містить автобіографічні пісні, які дозволяють слухачеві заглибитися в інтимний світ виконавиці.

Саундпродюсерами стали відомі фігури музичної індустрії Євген Тріплов та Сергій Ранов. Їхня творча візія наповнила альбом унікальним звуковим почерком, що підкреслює індивідуальність артистки.

«Коли ми працювали над треками, то намагалися внести туди щось нове, раніше не характерне Златі», – кажуть саундпродюсери.

Та на цьому сюрпризи не закінчилися. Zlata Ognevich також презентувала кліп на одну з пісень альбому, а саме: “Все невипадково”. У ньому артистка показала ексклюзивні архівні кадри з дитинства. Це стало символічною подорожжю в минуле і не лише доповнило музичне відео, а й проштовхнуло головний меседж пісні: «Все, що трапляється в житті- не випадково, і треба навчитися читати поміж рядків цей звʼязок». Це відчуття зв’язку із минулим стає ключовим елементом в новому кліпі, своєрідним мостом, що з’єднує минуле та сучасність артистки.

«Цей альбом став для мене особливим. Він дуже інтимний, я б навіть сказала – справжній. Саме тому я вирішила випустити його в знаменний для мене день – мого народження», – зізналася Zlata Ognevich

Альбом “Віддаю” вже доступний для прослуховування на всіх популярних музичних платформах.