16 листопада Michael Novel презентує україномовну композицію «Не залишай мене зі мною».

Новини 16 Листопада 2018

Музика цього виконавця нетипова для українського шоу бізнесу. Проте її новизна та спрямованість до західної манери звучання заходить свого поціновувача.

Michael Novel радше протестує проти одноманітності та шукає свіжі ідеї поєднання музики з текстом в процесі компонування.

Ідея композиції «Не залишай мене зі мною» з’явилася дуже спонтанно. Причому, в цей час автор готував до релізу зовсім іншу пісню. Та спонтанність, нові ідеї перемогли і трек «Не залишай мене зі мною» отримав шанс стати наступним синґлом, який музикант презентує своїй слухацькій аудиторії.

Композиція «Не залишай мене зі мною» про внутрішні протиріччя людини.

Ось, що пише сам автор:

«Інколи, залишиться наодинці із самим собою, своїми думками – дуже небезпечно. Невпевненість, зневіра у власних силах поїдає зсередини. Проте, без вагань і зусиль ми б навіть не змогли відчути смаку справжнього успіху. Він захований глибоко у голові кожного з нас і терпляче очікує свого виходу на авансцену. На шляху до неї, кожна сходинка – це наш вибір. І саме щоденний вибір формує нас такими, ким ми є зараз.

Пісня «Не залишай мене зі мною» про людей, котрі наполегливо роблять щоденний вибір в очікуванні, що він буде правильним».

Творчість Michael Novel є концептуальною.

Нова композиція спонукає задуматись над внутрішнім світом кожного, боротися з власними «демонами» та бути у гармонії із самим собою.

Над релізом працювала талановита творча команда студії OLI Music (Михайло Олійник, Юлія Швед) та shevarecords.com (В’ячеслав Шевченко).